Meedoen

Als inwoner, particulier of bedrijf kunt u duurzame energieprojecten in de regio ondersteunen. Samen brengen we het geld bij elkaar waarmee we de projecten en initiatieven kunnen realiseren.

Voordelen voor u

Het aanmelden is gratis en wij vragen geen contributie. U wordt lid door één of meerdere aandelen O3energie te kopen. Een aandeel kost €  200,- per stuk, staat 6 jaar vast en levert een jaarlijks rendement dat hoger is dan bij de bank.

Ga naar 'hoe werkt het' als u alles wilt weten over lid worden van energiecoöperatie O3energie in Oirschot.

Op 'wat is uw voordeel' vindt u alle voordelen op een rij.

Hoe kunt u helpen

O3energie ondersteunt kleinschalige en grootschalige initiatieven op het gebied van duurzame energie. Wij zorgen voor de praktische, organisatorische en technische ondersteuning van die projecten.

U kunt als inwoner, particulier of bedrijf helpen. Sterker nog, zonder uw hulp gaat het niet lukken!

Door lid te worden ondersteunt u de projecten door middel van een financiële bijdrage die u gegarandeerd terug krijgt. Met rendement.

U kunt ook helpen door vrijwilligersuren in O3energie te stoppen. Dankzij uw inzet, kennis en ervaring houden we de kosten laag en het rendement voor de leden zo hoog mogelijk.

U kunt zelf een initiatief starten. Zonder duurzame energieprojecten heeft O3energie geen bestaansrecht en kunnen we geen goede dingen doen voor de regio Oirschot.

Tot slot kunt u ambassadeur van O3energie worden. Als ambassadeur zet u zich extra in voor een bepaald project of initiatief. Of voor O3energie in het algemeen.

Inschrijven

Heeft u alle projecten al bekeken, kunt u zich vinden in de missie van O3energie of heeft u gehoord van een bepaald project waar u aan mee wilt doen? Ga dan naar inschrijven en wordt vandaag nog lid!