Ambassadeurs

O3energie heeft een aantal ambassadeurs: leden die zich als vrijwilliger extra inzetten voor de coöperatie in het algemeen of voor een specifiek project.

Hoe meer ambassadeurs hoe beter natuurlijk! Wilt u een project starten of wilt u zich extra inzetten voor een bepaald initiatief? Word dan ook ambassadeur. 

Ambassadeurs O3energie

Alexander Schiebroek - initiatiefnemer Molenstraat
Hij verandert de dorpskreet 'Oirschot, monument in het groen' graag in 'oirschot kan nog veel groener'. Met zijn initiatief wil hij buren laten inzien dat het nu tijd is om samen kansen te pakken.

John van Gerwen - initiatiefgroep zonnepanelen op scholen
De samenwerking met de energiecooperatie ziet John wel zitten om zonnepanelen op de school te krijgen. Maar waarom alleen op de school? De hele MFA met gemeenschapshuis kan mee profiteren. Om dit te verbreden is hij graag ambassadeur.

Lya Perfors - initiatiefgroep Drossaard energieneutraal
Voor Lya is het samen renoveren van de buurt wel logisch, al moet je het dan wel goed doen. Dat vraagt organisatie vooraf en, al is ze niet zelf in de gelegenheid de woning nu aan te passen, levert ze daar graag haar bijdrage aan.

Gerrit Coppens - initiatiefnemer zon op de schuur
Als melkveehouder legde hij eerst voor eigen bedrijf wat panelen en dat heeft hij al stevig uitgebreid. Om de grote stap naar leveren aan de buurt te maken werkt hij graag samen met O3energie. Hij wil daar graag kathalisator voor zijn: neem je beslissing weloverwogen, maar pak dan ook goed door als je eenmaal beslist.

Miriam Termeer
Oirschot organiseert overvloed. Dat is mooi gezegd, maar hoe doe je dat dan. Om de bevlogenheid goed te laten landen bij de mensen uit uit Oirschot en omgeving is inderdaad een gedegen organisatie nodig. Ook daar is de ambassadeursrol doorslaggevend.